Elérhetőségek

CSER-KES Zala Bt.

Cím: 8900 Zalaegerszeg,
Závodszky István utca 1.
Telefon:
+36303103145
+36305542272
E-mail: cserkes.zala@gmail.com


Látványtervezés


3D LÁTVÁNYTERV KÉSZÍTÉS!

Elképzelte már az új konyháját, előszobáját? Gondolatban be is rendezte már az új gardrób szobáját?

Sokszor találkozunk olyan megrendelőkkel, akik kész elképzelésekkel jönnek hozzánk, de a tervek a fantáziájukban léteznek, papírra vetni, megrajzolni már nem tudják azt. Ilyenkor nehéz az asztalos dolga, mert szeretné megvalósítani az álmot, de ő azt nem látja. Próbálja kitalálni, mit szeretne a vásárló. Kérdezünk, mérünk, anyagmintákat mutatunk, színeket egyeztetünk. Bízunk benne, hogy a végeredmény az álom konyha, az álom fürdőszoba, az álom bútor lesz...

A kérdőjeleknek, a bizonytalanságnak vége! Mostantól biztosan az elképzelt otthont teremtjük meg Önnek!

Lakástervező programunk segítségével minden elképzelt bútorát, berendezési tervét megmutatjuk Önnek!

SZAKÉRTELEM, MINŐSÉG ÉS HATÉKONYSÁG! KREATÍV ALKOTÁS! Ez az, amit Ön keres, amikor asztalost, belső tér építőt keres! A Cser-Kes asztalos társaság mindezt nyújtja Önnek!

Hívjon minket, vagy töltse ki Ajánlatkérő Űrlapunkat!

Egy első találkozás, egyeztetés után elkészítjük a kívánt bútorokról, átalakításra váró helyiségekről a látványtervet. Megmutatjuk Önnek, addig formáljuk, amíg azt látja a képeken, amit valóban szeretne!

3D lakástervező programunkkal a berendezési ötletek száma végtelen. Konyha, nappali, fürdőszoba, előszobák, beépített szekrények, komplett gardrób szobák, kisbútorok, tetőterek, előkertek és persze irodák. Minden, amit Ön a lakásában, házában, irodájában szeretne tudni.  Mind-mind tele nagy felbontású, csúcs minőségű modellekkel, így Ön mindig a legújabb trendeknek megfelelő terveket kapja.

Nem csak megtervezzük a kívánt otthont, de be is rendezzük, hogy Ön minden elképzelését képekben láthassa. Bútorok, gépek, tárgyak, kiegészítők százai közül szemezgethetünk és állíthatjuk össze belőlük az Ön által megálmodott konyhát, fürdőszobát, nappalit, hálót, irodát, gardróbot…

Lefotózzuk az ablakból a kilátást és Ön viszontlátja azt a látványterveken. A Piperrel bármikor, bármit, bármilyen méretben, stílusban megtervezünk Önnek!


Kapcsolódó galéria
Vissza az előző oldalra!
CSER-KES Zala Bt. - Magyar