Blog


Bárpult - Az egyik kedvencünk:)
2019. június 04., 19:11

Asztalosként különösen szeretünk fával dolgozni. Natúr deszkákból, gerendákból létrehozni egy bútort, nekünk is jó szórakozás és kreatív ötletelése...

Részletek

Miért válaszd a gipszkartont?
2019. május 28., 19:46

Mert a gipszkartonozással pénzt és időt spórolsz meg. Nem keveset!

Részletek

Egy jó asztalossal könnyű az esztétikus otthont megteremt...
2019. május 26., 16:49

Álmaink otthona minden apró részletében tökéletes, stílusos, esztétikus megjelenésű. Igazán lakályos. - Amikor ezt gondolod, jönnek a kis kérdőjele...

Részletek

Egy jó asztalossal könnyű az esztétikus otthont megteremteni!

2019. május 26., 16:49

Álmaink otthona minden apró részletében tökéletes, stílusos, esztétikus megjelenésű. Igazán lakályos. - Amikor ezt gondolod, jönnek a kis kérdőjelek. Mit tegyek a nem oda illő elemekkel?

Mit csináljak a gázórával, mi legyen a vízórával?

Ez egy régi épület, tele csövekkel. Mi legyen velük?

Olyan ronda ez a termosztát, de valamivel szabályozni kell a hőmérsékletet.

Hogy fér bele a rusztikus konyhámba az a modern hűtő, amit egyébként szeretek.

Elrejteném azt a mini széfet, mert minek zárok el bármit, ha a széf önmagára hívja fel a figyelmet?

Az a függönytartó rém ronda, de nincsenek százezreim az egész lakás újrafüggönyözésére.

Halom vezeték fut a dolgozóban. Ronda, és fogja a port. Mi a csudát tegyek velük.

Ezer kérdés, ezer kérdőjel...


A válaszunk a kreativitás és egy jó asztalos!

Minden elrejthető. Minden ronda, de szükségszerű lakástartozék formálható.

Néhány ötletet hadd adjunk nektek:

Randa mérőórák - Megoldás - Kis szekrények, fali tárolók

Bárhol a lakásban szépen beilleszthető egy kisbútor a falon, ami persze egyéb funkciókat is elláthat és csak mi tudjuk, hogy a fő feladata az álcázás:)
Még könnyebb dolgunk lehet ott, ahol egy beépített szekrény is elfér, hisz ott a rondaságok elrejtésén túl nyerhetünk sok sok pakoló helyet.

Régi gázcsövek, vízvezetékek a falon kívül - Megoldás - Polc dobozok a falon, gipszkarton díszelemek a lakásfalakon
Egy hosszan elnyúló, vagy a falból kikanyarodó csövet könnyedén elrejthetünk egyedi polcok kialakításával, amelyek kívülről vastagított elemeknek tűnhetnek. Előnye, hogy a dísztárgyainknak és a könyveinknek lesz sok új hely?) Mindez megoldható gipszkarton dísz és design elemek felépítésével is, amibe akár led hangulatvilágítást is beépíthetünk.

Vezetékek a falon kívül - Megoldás - Díszlécezés
Hifi rendszer? TV összekötése a beltéri egységgel, hangrendszerrel? A vezetékek egy része akár a parkettaszegéllyel is eltakarható, a többit érdemes díszlécekkel fedni, amelyek a falhoz, lakáshoz alkalmazkodnak színben, mintában, formában.

Apró, a szemnek zavaró lakástartozékok a falon - Megoldás - Megvastagított, mini szekrénnyé alakított képkeret akár fából, akár gipszkartonból.
Hőmérséklet szabályozó, konnektor, riasztó és még mi minden lehet a falon, ami zavarja az összhatást. Ezeket akár a már meglevő dísztárgyaid felhasználásával is meg tudjuk oldani. Egy szükséges mélységű kis fali dobozt készíthetünk nyitható ajtóval, amelyre felrögzítünk egy képet, tükröt, órát, rézkarcot, kerámia díszt.

Kábel halmok a számítógép asztal körül - Megoldás - Lábtartó doboz, dupla fenekű tárolódoboz
Egy szép dolgozószobában nagyon zavaró lehet a sok kábelvezeték. Ráadásul nagyon gyorsan híznak ezeken a pormacskák is. A gyerekszobában pedig egyenesen ijesztő. Ne piszkálja már a gyerek. Megoldható egy kit duplafenekű tárolóládával a rejtek elkészítése. Ha ergonómikus munkaállomást szeretnél, akkor pedig a dobozos lábtartó az, amire szükséged van.

Nyomtató, monitor, TV nem illik a szoba stílusához - Megoldás - Szekrény, fiók
Ha nincs külön dolgozószobád és a nappaliból különítesz el egy sarkot erre a célra, vagy a rusztikus berendezést kedveled, amibe a modern lap TV nem igazán passzol, akkor a legjobb megoldás a nyomtatót, laptopot egy megfelelően előkészített fiókba rejteni, ami könnyen kihúzható, ha az eszközre szükséged van, a TV-t pedig egy álló TV szekrénybe, vagy egy fali tálaló, akár könyvespolcokkal kiegészített szekrénybe zárni.  

Értékeink elrejtése - Megoldás - A lakásod bármely bútorába rejtett polc, doboz
Sok ötletes megoldás létezik egy széf elrejtésére. Készíthetünk neked könyvgerincekkel bevont tárolót a könyvespolcodra, vagy az ágyneműtartóba egy dupla falat. Gipszkarton megoldásokkal is létrehozhatunk olyan süllyesztett felületeket a lakásodban, amiról csak te tudod, hogy az ott van, hiszen eltakarja egy kép, egy tükör, vagy beépített szekrény ajtaja.

Sok sok izgalmas megoldás létezik. Ezt mi megtervezzük, kivitelezzük neked. Keress minket bátran. Szeretjük a kihívásokat, az izgalmas, egyedi munkákat:)


Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki!Hozzászólok


* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!

!
!


Vissza az előző oldalra!
CSER-KES Zala Bt. - Magyar