Blog


Bárpult - Az egyik kedvencünk:)
2019. június 04., 19:11

Asztalosként különösen szeretünk fával dolgozni. Natúr deszkákból, gerendákból létrehozni egy bútort, nekünk is jó szórakozás és kreatív ötletelése...

Részletek

Miért válaszd a gipszkartont?
2019. május 28., 19:46

Mert a gipszkartonozással pénzt és időt spórolsz meg. Nem keveset!

Részletek

Egy jó asztalossal könnyű az esztétikus otthont megteremt...
2019. május 26., 16:49

Álmaink otthona minden apró részletében tökéletes, stílusos, esztétikus megjelenésű. Igazán lakályos. - Amikor ezt gondolod, jönnek a kis kérdőjele...

Részletek

Bárpult - Az egyik kedvencünk:)

2019. június 04., 19:11

Asztalosként különösen szeretünk fával dolgozni. Natúr deszkákból, gerendákból létrehozni egy bútort, nekünk is jó szórakozás és kreatív ötletelések sora. A jó borokat is szeretjük. Nem csoda, hogy ennek a bárpultnak az elkészítésére büszkék vagyunk:)

Amikor betoltuk a natúr gerendákat a műhelybe, csupán egy nagy adag faanyag volt az orrunk előtt.

Daraboltunk, csiszolgattunk, felületet kezeltünk,,,

Azért így már van valami formája. Ugye?

Egy borházban, egy jó hangulató szórakozóhelyen fontos az, hogy a berendezés is olyan hangulatot teremtsen a vendégekben, ami maradásra bírja őket.

Ugy gondolom, mindannyian jártunk már kávézóban, étteremben, borozóban, ahol nem érzékeltük a marasztaló enteriőrt. És jártunk olyan helyeken, ahol talán észre sem vettük miért, hogyan, de a beszélgetések hosszúra nyúltak, a hangulatunk nyugodt jókedélyű volt. Ez pedig nem csak a fogyasztásnak köszönhető:)

Egy borkocsmának kifejezetten jól áll a rusztikus, ódon hangulat. Mi ezt szerettük volna elérni a robusztus megjelenősű bárpulttal. Erre aztán rá lehet könyökölni, bírja majd a strapát:)

Nem árt neki meg, ha ráborul néha egy egy pohár bor. Az csak a patináját növeli majd:)

Elég magas ahhoz, hogy a szép magas kollléga úr is görnyedés nélkül álljon mellé. De ez a szín nem elég barátságos, nem elég meleg...

Kicsit eleresztettük a képzelőerőnket. A rusztikus megoldásoknál bátran használhatunk fricskákat, a megszokottól eltérő eszközöket. Mi kicsit megégettük a pult felületét. Ezzel elértük, hogy a a fa mintázata régies hatást keltsen. Csupán az égetés után kezeltük, színeztük a bárpultot.

A csokoládébarna szín meleg, otthonos hatást kelt. Illik más natúr anyagokhoz, a hajópadlóval, kővel, bontott téglával burkolt fal és padlófelöletekhez.

Ha pedig bárpult, nem árt, ha a vendég kiszolgálása is könnyedén megoldható mellette:) Széles pult aszervírozáshoz, beleépített mosogató a gyors mosogatáshoz. Most már csak a sok sok jóféle bor hiányzik és jöhetnek a vendégek!


Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki!Hozzászólok


* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!

!
!


Vissza az előző oldalra!
CSER-KES Zala Bt. - Magyar