Elérhetőségek

CSER-KES Zala Bt.

Cím: 8900 Zalaegerszeg,
Závodszky István utca 1.
Telefon:
+36303103145
+36305542272
E-mail: cserkes.zala@gmail.com


Bemutatkozás


Egyedi Bútorkészítés! Ön megálmodja - Mi elkészítjük!

Mi mindent rendelhet tőlünk:
Konyhabútort, szoba bútorokat, hálószoba bútort, beépített szekrényeket, előszoba bútorokat, gardrób szekrényt, gardrób szoba berendezést, irodabútorokat, kisbútorokat (komód, éjjeliszekrény, TV állvány, virágláda, asztalok, stb)

Készítünk Önnek galériát, szoba emelvényt (dobogó) fiókokkal, ággyal, gyerekszoba bútorokat, erkélyéhez, teraszához illő előtetőt.

Leparkettázzuk otthonát, irodáját.

Elkészítjük gyermeke fából gyártott saját játszóterét.

Felújítjuk elhasználódott bútorait.

Szeretné szobái, helységei számát növelni? Mi vállaljuk gipszkarton falak építését is.
 

Cserkes - Minden, ami egyedi!

Ön sem talál megfelelőt a sorozatgyártott bútorok között? Esetleg elege van már a keresgélésből és utánjárásból? Vagy zavarja a hosszú gyártási, szerelési idő?

Vállalkozásunk a felméréstől és tervezéstől a gyártáson és szállításon át egészen a helyszíni beszerelésig minden munkafolyamatot megold Önnek.

Szakszerű felméréssel kiküszöböljük a felesleges mennyiségű anyag megvásárlását, így csökkentjük a feldolgozásból keletkező kiadásokat.

A tömeggyártott, alacsony minőségű bútorok helyett mi olyan egyedi tervezésű bútorokat készítünk, amelyek nem csak praktikusak, de minden apró részletében az Ön igényei szerint készülnek.

Hogyan talál meg minket?

Termékeinkkel, szolgáltatásainkkal és árainkkal kapcsolatos kérdéseit örömmel megválaszoljuk a fenti elérhetőségek egyikén, vagy akár személyesen.

Köszönjük bizalmát:
Szántó Róbert "Cserkó" és Kovács Balázs "Kese"
Vissza az előző oldalra!
CSER-KES Zala Bt. - Magyar